Over Marly

Kinderen laten groeien, dat is mijn passie!

Een kind met plezier laten ontwikkelen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden geeft mij enorm veel voldoening. Dat is dan ook waar ik me mee bezig houd in mijn eerstelijns ergotherapiepraktijk voor kinderen.

Mijn ervaring

Na mijn opleiding tot ergotherapeut (2004) heb ik mij gespecialiseerd in de sensorische informatieverwerking. Het is mijn passie om vanuit de invalshoek van de prikkelverwerking de ontwikkeling van het kind te belichten en zo antwoorden te zoeken op praktische hulpvragen.
Later heb ik me verdiept in de prikkelverwerking bij mensen met een verstandelijke beperking en bij 0-2 jarigen. Daarnaast heb ik deelgenomen aan diverse cursussen, studiedagen en symposia en blijf ik me steeds bijscholen in de nieuwste ontwikkelingen in de ergotherapie.

In het verleden (2004-2011) heb ik op verschillende locaties van Kentalis gewerkt: scholen en woongroepen voor kinderen met auditieve en visuele beperkingen, communicatieproblemen, spraaktaalproblemen en autisme. Ook heb ik verschillende ergotherapeutische onderzoeken gedaan voor het Diagnostisch Centrum van Kentalis.

In de periode van 2011 tot 2016 heb ik bij een eerstelijns ergotherapiepraktijk voor kinderen gewerkt. Hier heb ik veel verschillende hulpvragen behandeld.

In 2016 ben ik mijn eigen eerstelijnspraktijk gestart in gezondheidscentrum Dolium in Eersel. Samen met ouders, leerkrachten en een fijn multidisciplinair team stimuleer ik de ontwikkeling van kinderen die met hun praktische hulpvraag bij mij komen, zodat zij weer mee kunnen doen!

marly

Mijn passie heeft altijd al bij kinderen met een speciale hulpvraag gelegen

Met plezier iets doen is het leukste wat er is. Dan leer je en ervaar je. Door goed te kijken naar het kind en de mogelijkheden, probeer ik de talenten van het kind te benutten en de kwetsbaarheden te versterken. Spelenderwijs en met plezier. Zodat hij of zij met vertrouwen groeit en kan meedoen.

- Marly Vosters

Wat vinden anderen?

komma

Marly is een fijne samenwerkingspartner. Ze is zeer kundig in haar vak en toont grote betrokkenheid naar ouders.

- Een jeugd en gezinswerker